شهریور ۳۰، ۱۳۹۶

آشنايي كلي با دوره و سرفصلها: دوره دوم TA یا تحلیل رفتار متقابل شامل سه بخش میباشد:1-نوازش چیست.  2-پیشنویس زندگی 3-بازیهای روانی

نوازش : مهمترین نیاز روانی انسان که کمبود و نداشتن آن باعث مشکلات روحی در فرد میشود

انواع نوازش کدام است ؟

موانع نوازش گرفتن چیست ؟

چه عواملی مانع نوازش دادن است ؟

پیشنویس زندگی نمیشنامه ایست که از بدو تولد شروع به نوشتن آن میکنیم و و در نوجوانی آنرا کامل میکنیم ودر تمام عمر آنرا اجراء میکنیم

۱۲:۰۷:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
اخبار مرکز مشاوره
مشکلات رایج
بخشی از قابلیت های وب سایت مرکز مشاوره
تبادل پیغام
شما می توانید پس از ثبت نام، با مشاورین مرکز تبادل پیغام عادی و رمزنگاری شده داشته باشید.
رزرو وقت مشاوره
جهت مشاوره حضوری در مرکز، پس از ثبت نام می توانید وقت ملاقات خود با مشاور را از طریق وب سایت رزرو کنید.
فرم های سلامت
فرم های سلامت و دیگر فرم های مورد نیازی که می بایست پر کنید را در این جا انجام دهید.
خبرها و تازه ها
اخبار مرکز مشاوره و دانشگاه در صفحه اصلی قابل مشاهده اند. خبر های ویژه دانشجویی را در کارتابل خود مشاهده کنید.
معرفی کتاب - مشکلات رایج - لینک های مفید
در صفحه اصلی، به بررسی مشکلات رایج، مشاهده کتب معرفی شده جهت مطالعه بپردازید. لینک ها در بخش لینکستان محتوای بیرونی مفیدی را ارائه می کنند.